Monday, 31 October 2011

taman





papa, cepat la cha nak main taman tuuu....

papa, cha nak g saner...



uihh...cha takut la papa...


jap ar papa ade g yg cha nak main....

ape tengok2..


da nak balik ker....???

best nyer nek dinasour nie..jgn jelez ar..

nak main ape lagi nihhh...!!




tak nak turun..taknak turun...tolonggg mama...
mase ni kitaorg bercuti panjang coz celebrate bday Arissa, celebrate ngan family kat johor...pas mandi manda kat wetworld g dataran johor yg baru bukak..ade taman permainan kat saner..

Thursday, 27 October 2011

TGI Friday's









bihun tomyam yg shidapppp.....



hah..nie citer smalam ira ngan niny dtg P'jaya, patutnya niny ngan aku da rancang nak jalan2 berdua jer tapi papa suh teman amik sijil SPM ira yang ilang so first skali kitaorg menuju kat Parcel E (KPM),Putrajaya..nasib kejap jer amik sijil tu, memandangkan kitaorg sume lum g bfast so g cafe kat situ..menu pagi kitaorg bihun tomyam n aku jer pesan teh o' ais n  diorg order air oren..yang pasti bihun tomyam shidapppp.....pas bfast terus g alamanda menuju ke baby kiko (parkson), tak lama pastu perut pun lapar terus menuju ke TGI friday's..ops singgah li ice-cream dulu...yang pasti TGI fridays memang SEDAP walaupun harga mahal...yg ptg kat alamanda nie HALAL yee...pas makan tgk wayang plak citer 'THE THING'...best citer tuh...pasal alien....abis tgk wayang terus balik otw cam biase li AUNTY ANNE dulu...

 jom makan ice cream vanilla+chocolate yang harganya RM14.90..





tgh tunggu menu sampai...
posing dulu...


minuman ug kitaorg orde kat TGI Friday's




air carrot+ ape lupa lak..tapi kurenngggg....haaa..haaaa



emm..stik yg sedap giler..sos blackpepper..





nie makanan niny...nampak sikit jerkan...




nie ira order...sedap rasa cheese dia yuummmmm....






tangan saper ni cuba teka???? makanan sendiri pun tak abis...











Wednesday, 12 October 2011

kenduri auntie hajar

posing..posing...wah..tgk ape tuhhh...




arissa n rayyan



 hantaran pihak perempuan

posing kat pantai punggor

jom jalan

jalan2 with arissa...
 
waa...shidapnyer mama....

muahhh..muahhhh....

Templates Design by |© Nurulchumel's Design