Friday, 2 March 2012

hepi bday yeen....




28/2 aritu cuti lagi temankan niny buat pasport, nak jugak buat kat pjaya, tapi proses kat sini mmg senang n cepat, parking pun tak de masalah compare ngan seremban yg agak crowded...kul 10 diorg sampai terus g presint 15, pagi tu takla ramai sgt, ambik borang dkt dpn  breakfast time, lps buat pasport niny & si comel nia, nak tunggu mase sejam tu kitaorg lepak kat cafe area situ, luar dr imigresen tu...

 icap n niny....

 tgk tu, gam yg kat imigresen tu pun dia bawak..so naughty....paling kelakar mase nak ambik cap jari nia, punya la susah, nanak...nanak...siap jerit tue..haaa..haaa..pasport a/bangsa dewasa RM100 utk 2 thn n kanak2 RM150 utk 5 thn...sume berjalan lancar yg ptg sume da ader pasport....

 breakfast menu...nie sume makanan nia...wakaka...




 amboi nia...sungguh ayu ngan sepit rambut tue....

 aper nia?? bisik2 nak mamam ye....ke bosan tunggu lama sgt...



 sblum surprise yeen, make-up jap..ha..haaa...dia tak tau tue..

 senyummmmm......
 ini die surprise kat TGI fridays....bf yg sporting...so romantic

 pavlova yg sedap sgt..first time rase ala2 puding roti...

 bday present yeen....


 bday gurl.....senyummmm....

malu2 la plak....mmg kelakar tgk first yeen terperanjat..."angah, naper adli ade kat sini"...jeng.jeng..surprise...

 pavlova yang delicious..order kat area pjaya..

pas celebrate g sopping baju icap, nak tgk wayang takde citer best n tak cukup mase sblum balik makan dulu kat bowling n borong auntie "N".....


cian mummy niny...penat ye layan nia, mmg first n last katanyer...lau tak sbb pasport....mmg takla....

 chicken chop at bowling restaurant...

 carrot susu yg sedappp..

No comments:

Post a Comment


Templates Design by |© Nurulchumel's Design